GEL 12-64-32+TE

Περιγραφή

Το GEL NPK είναι ένα διαμορφωμένο διατροφικό προϊόν και όχι απλώς ένα απλό μείγμα πρώτων υλών, όπως είναι τα περισσότερα λιπάσματα NPK σε μορφή σκόνης. Έχει ομοιόμορφη και ταυτόχρονη διαλυτότητα όλων των θρεπτικών συστατικών, κατά τη χρήση, ενώ αποφεύγεται η καθίζηση στα δοχεία αποθήκευσης του θρεπτικού διαλύματος. Αντίθετα, τα κοινά λιπάσματα υδατοδιαλυτής σκόνης NPK, τα οποία παράγονται μέσω ενός μείγματος πρώτων υλών, έχουν αυξημένη μεταβλητότητα στο μέγεθος των κόκκων που οδηγεί σε μη ομοιόμορφη αραίωση των θρεπτικών ουσιών, καθώς οι μικρότεροι κόκκοι διαλύονται αρχικά.

Η αγωγιμότητα και ο δείκτης αλατότητας διατηρούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα ώστε το έδαφος να μην καταστραφεί από την ανεπιθύμητη συγκέντρωση αλάτων.
Ουδέτερο pH, σε αντίθεση με τα περισσότερα υγρά λιπάσματα που είναι πολύ όξινα ή πολύ αλκαλικά. Το GEL NPK μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλότερες δόσεις, χωρίς να είναι επιθετικό με τα κύτταρα που σχηματίζουν στομίες.
Πιο άνετο για τον αγρότη στη δοσολογία ανά όγκο αντί για βάρος.
Η καλύτερη λύση όσον αφορά την ταχύτητα και την ευκολία στη χρήση. Επιτρέπει υψηλότερη ομοιογένεια υγρής διασποράς από τα στερεά προϊόντα.
Εγγύηση διαλυτότητας με τη σύνθεσή του σε GEL.
Ενισχυτικό: προάγει την αποτελεσματικότητα των φυτοπροστατευτικών προϊόντων όταν εφαρμόζονται από κοινού.
Πολλαπλές συνθέσεις για διαφορετικές καλλιέργειες και διαφορετικά στάδια ανάπτυξης.

Σύνθεση:
Άζωτο (Ν)............................................... 12% w/v
Φώσφορος (P205) υδατοδιαλυτός ........ 64% w/v
Κάλιο (K20) υδατοδιαλυτό ................... 32% w/v
Βόριο (B) υδατοδιαλυτό ....................... 0.023% w/v
Σίδηρος (Fe) χηλικός edta .................... 0.028% w/v
Χαλκό (Cu) χηλικός edta ...................... 0.017% w/v
Μαγγάνιο (Mn) χηλικό edta ................. 0.017% w/v
Μολυβδαίνιο (Mo) υδατοδιαλυτό ........ 0.0012% w/v
Ψευδάργυρος (Zn) χηλικός edta ........... 0.008% w/v

Καλλιέργεια Εφαρμογή Δόση
Ελιές, Εσπεριδοειδή 2-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 7-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Αμπέλι 3-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 12-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Οπωροφόρα Δέντρα 2-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 7-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Σητηρά, Όσπρια 3-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 12-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Κηπευτικά 2-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 7-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Βαμβάκι 3-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 12-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
Φράουλα 3-4 εφαρμογές κατά την διάρκεια του βιολογικού κύκλου ανά 12-14 ημέρες 200-300 γρ/100L
 Υδρολίπανση 200-500 gr/ m3 νερού ποτίσματος. Μπορεί να εφαρμοστεί και στην υδροπονία

Το GEL NPK 12-64-32+TE είναι ένα νέο προϊόν που, λόγω της δομής του, έχει παρατεταμένη διάρκεια ζωής στα φύλλα, μειώνει την επιφανειακή τάση του διαλύματος, διευκολύνοντας το άνοιγμα της επιδερμίδας και την απορρόφηση του από τα φύλλα, τον βλαστό και τα πετάλα, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα της απορροφούμενης θρεπτικής ουσιας. Το προϊόν δρα ως προστατευτικό κολλοειδές των θρεπτικών συστατικών, εγγυάται τη δομή και τις ιδιότητές του, αποτρέπει τη χημική αποσύνθεση και απώλεια λόγω εξάτμισης ή σχηματισμού δευτερογενών ενώσεων. Ως GEL και μη ιονικής φύσης, είναι εύκολα συμβατό με τη χρήση πολλών φυτοπροστατευτικών που αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους.
Το GEL NPK 12-64-32+TE διαθέτει επαναχρησιμοποιήσιμη σύνθεση στο τζελ για τη βελτίωση της θρεπτικής κατάστασης του φυτού. Είναι ιδανικό για καλλιέργειες που υποφέρουν από δυσμενείς και αγχωτικές συνθήκες όπως ξηρασία, κακές εδαφικές συνθήκες, εμφάνιση μυκητιακών ασθενειών και άλλα.
Το GEL NPK 12-64-32+TE είναι εξαιρετικά διαλυτό στο νερό, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση, και μόνο μια μικρή ποσότητα προϊόντος αρκεί για να επιτευχθεί υψηλή αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον εφοδιασμό του φυτού με θρεπτικά συστατικά σε πρώιμο στάδιο της ανάπτυξής του και για την καταπολέμηση των στρεσογόνων καταστάσεων.
2  fert

Technical Sheet
msds

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Εξειδικευμένη Θρέψη Φυτών

Η AlimentAgro απαντά σε θέματα εξειδικευμένης θρέψης και λίπανσης, ιδιαίτερα σε απαιτητικές και εντατικές καλλιέργειες

Θρέψη

Η θρέψη των φυτών απαιτεί σύγχρονα, καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα. Η AlimentAgro χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία διακινεί και παράγει υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτά και διαφυλλικά σκευάσματα νέας τεχνολογίας.

Λίπανση

Προϊόντα εξειδικευμένα και καινοτόμα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε εντατικές καλλιέργειες που απαιτούν υψηλών προδιαγραφών θρέψη.

Παραγωγή

Με την υποστήριξη ενός νέου και δυναμικού προσωπικού είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες των καλλιεργειών σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με την χρήση hi-tech προϊόντων θρέψης μπορούν να δοθούν λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 guests και κανένα μέλος